Agility

Vildrosen jord & hund

Agility "Blåbärskurs"

För dig som har som mål att kunna springa en blåbärsbana med hinder och tunnlar. Vi kommer att träna på handling med olika typer av byten och kortare banor vid varje tillfälle. 

Vi tränar i en lten grupp och fokus är på att ha roligt tillsammans med hunden samtidgt som vi lär in grunderna rätt från början!


Förkunskaper: agilityförberedande kurs eller motsvarande. Ni bör kunna hoppa några hinder och springa genom entunnel.


Datum: 6 tillfällen a 1,5 timme. 2/8, 9/8, 16/8, 23/8, 30/8 och lördag 12/8.  Max antal deltagare är 5 st.

Söndagar Kl 16 - 17.30

Pris: 1350 kr.

.

Dagläger Agility nybörjare - En dag fylld med rolig hundträning!


Datum:  -------------- Kl 9.30 - 16.00. Pris 900 kr.

Lägret är till för dig som vill prova på agility. Vi kommer att gå igenom hur man lär in olika hinder och hur man visar sin hund runt en kortare bana. Vi kommer också att prova olika typer av belöningar. Vi varvar teori med praktik. Det blir mycket träning och när vi äter lunch tillsammans för hundarna en stunds vila. Kompendium ingår med allt som är viktigt att veta om agility och en bra hjälp om du vill träna vidare hemma.Vi bjuder på lunch och fika.


Vi kommer att vara i Rallyhallen i Attarp utanför Löberöd. Vi har en fin inomhushall och en utebana på gräs.

Agilityförberedande kurs


Kursen för dig som är intresserad av att börja träna agility. Målet med kursen är att lägga en god grund för den blivande agilityhunden, oavsett om du vill börja tävla eller bara ha det som aktivering. Kursmomenten omfattar lek och andra belöningar, handling, framåtsändande, hinderinlärning.


Datum: ---    Kl 18 - 19

Pris: 1000 kr.

.