Agility

Vildrosen jord & hund

Sportlovsagility


17, 19 och 21 februari. Kl 11.00 -  ca 14.30. Pris 900 kr. Endast fyra platser.

En kort kurs på tre gånger där vi tränar agility från grunden. Jaktlek och andra belöningar, hinderinlärning och kortare banor.  Vi varvar teori med praktik. Det blir mycket rolig träning och när vi äter lunch tillsammans för hundarna en stunds vila innan nästa pass. Lunch och fika ingår. Vi kommer att vara i inomhus i Rallyhallen i Attarp utanför Löberöd. 

Dagläger Agility nybörjare - En dag fylld med rolig hundträning!


Juli 2020. Kl 9.30 - 16.00. Pris 900 kr.

Lägret är till för dig som vill prova på agility. Vi kommer att gå igenom hur man lär in olika hinder och hur man visar sin hund runt en kortare bana. Vi kommer också att prova olika typer av belöningar. Vi varvar teori med praktik. Det blir mycket träning och när vi äter lunch tillsammans för hundarna en stunds vila. Kompendium ingår med allt som är viktigt att veta om agility och en bra hjälp om du vill träna vidare hemma.Vi bjuder på lunch och fika.


Vi kommer att vara i Rallyhallen i Attarp utanför Löberöd. Vi har en fin inomhushall och en utebana på gräs.

Agilityförberedande kurs

FULL


För small och medium hundar. Endast 4 platser.


Kursen för dig som är intresserad av att träna och tävla i agility. Målet med kursen är att lägga en god grund för den blivande tävlingshunden. Kursmomenten omfattar lek och andra belöningar, handling, framåtsändande, hinderinlärning.

Datum: 12/1, 19/1, 26/1, 2/2 och 9/2. Kl 16 - 17.30.

Pris: 1000 kr.

.