Agility

Vildrosen jord & hund

Agilityförberedande kurs


För small och medium hundar. Endast 4 platser.


Kursen för dig som är intresserad av att träna och tävla i agility. Målet med kursen är att lägga en god grund för den blivande tävlingshunden. Kursmomenten omfattar lek och andra belöningar, handling, framåtsändande, hinderinlärning.

Datum: 12/1, 19/1, 26/1, 2/2 och 9/2. Kl 16 - 17.30.

Pris: 1000 kr.

.

Dagläger Agility nybörjare - En dag fylld med rolig hundträning!


Juli 2020. Kl 9.30 - 16.00. Pris 900 kr.

Lägret är till för dig som vill prova på agility. Vi kommer att gå igenom hur man lär in olika hinder och hur man visar sin hund runt en kortare bana. Vi kommer också att prova olika typer av belöningar. Vi varvar teori med praktik. Det blir mycket träning och när vi äter lunch tillsammans för hundarna en stunds vila. Kompendium ingår med allt som är viktigt att veta om agility och en bra hjälp om du vill träna vidare hemma.Vi bjuder på lunch och fika.


Vi kommer att vara i Rallyhallen i Attarp utanför Löberöd. Vi har en fin inomhushall och en utebana på gräs.

Sportlovsagility


17, 19 och 21 februari. Kl 11.00 -  ca 14.30. Pris 900 kr. Endast fyra platser.

En kort kurs på tre gånger där vi tränar agility från grunden. Jaktlek och andra belöningar, hinderinlärning och kortare banor.  Vi varvar teori med praktik. Det blir mycket rolig träning och när vi äter lunch tillsammans för hundarna en stunds vila innan nästa pass. Lunch och fika ingår likaså kompendium med allt som är viktigt att veta om agility och en bra hjälp om du vill träna vidare hemma.


Vi kommer att vara i inomhus i Rallyhallen i Attarp utanför Löberöd. 

Kursvillkor

  • Anmälan till kurs är bindande.
  • Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs alternativt skjuta på kursstarten vid för få antal deltagare.
  • Vid avanmälan före kursstart återbetalas kursavgiften förutsatt att läkar- eller veterinärintyg visas upp. Har kursen startat är du betalningsskyldig för hela kursen.
  • Din hund måste vara vaccinerad för att gå på kurs.
  • Hos Vildrosen jord & hund är du inte försäkrad. Du bör därför ha en egen försäkring om något skulle hända dig eller din hund. Du ansvarar själv för alla ev skador som din hund förorsakar.

Kantarellsökskurs

På den här kursen får du lära dig hur du kan träna din hund att hitta kantareller ute i skogen. Bra aktivering för hunden och stärker samarbetet mellan er.  4 tillfällen a 1,5 timme

Kursdagar: september/oktober. Plats: Järavallen.

Tid: Söndagar 16-17.30 Pris: --- kr. Nästa kursstart hösten 2019.


Kursen ges i samarbete med Studieförbundet vuxenskolan i Lundabygden. Anmälan görs via deras hemsida: www.sv.se.


Rallylydnad nybörjare

Vi går igenom skyltarna i nybörjarklassen.  5 tillfällen a 1,5 timme

Kursdagar: september/oktober. Plats: Rallyhallen, Löberöd.

Tid: ---. Pris: 1000 kr. 


Rallylydnad nybörjare

Vi går igenom skyltarna i nybörjarklassen.  5 tillfällen a 1,5 timme

Kursdagar: september/oktober. Plats: Rallyhallen, Löberöd.

Tid: ---. Pris: 1000 kr. 


Integritetspolicy

Hantering av personuppgifter gör vi med syftet att kunna hantera bokningar av  kurser, tjänster och utbildningsverksamhet. De behandlingar som utförs är mottagande av bokningar, om- och avbokningar, utskick av bokningsbekräftelser och annan kommunikation kring bokningen. Personuppgifterna används också för att genomföra, hantera och redovisa vår verksamhet enligt bokföringslagen.


De personuppgifter som hanteras är: namn, adress, telefonnummer, email samt ev information som du själv väljer att lämna. När du gör en beställning samtycker du till att dina personuppgifter sparas tills vidare. Uppgifterna kommer att användas i marknadsföringssyfte och vid utskick av nyhetsbrev.

Om du av någon anledning skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du enkelt kontakta oss med en begäran om detta.


Vi lämnar aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till någon annan, till tredje part och dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av annan part än Vildrosen jord och hunds godkända personal.